HIIT Basecamp Nyheter

Malmö, fotboll och Technogym

Vi har gjort precis som Brasiliens landslag i fotboll och valt Technogym som leverantör.

"Technogym, världsledande inom träning, wellness och atletiska träningsprodukter och digitala lösningar, kommer att vara officiell leverantör av träningsutrustning, digitala lösningar och expertis till den brasilianska ”Seleção” och det ryska landslaget för årets VM. För att effektivt supporta fotbollsstjärnorna i deras träning kommer Technogym ge landslagen de mest innovativa träningsprodukterna skapade tack vare Technogyms mångåriga kompetens inom förstklassig elitträning."

Läs mer hos Qicraft

Den 8 aug levereras vår utrustning från Technogym och vi längtar verkligen. Som komplement kommer vi även använda oss av MyWellness Cloud, en digital plattform som kommer integreras med våra löpband så att alla medlemmar kan följa sin träning på både på gymmet och utanför i träningsanläggningen. Många fler funktioner finns och vi kommer berätta med om dem i slutet på sommaren.

/Team Basecamp

Träning online

HIIT Basecamp utökar sitt produktutbud och erbjuder nu även träning online. Anpassade träningsprogram rakt ner i mobilen. Vad är du ute efter? Program till löpträning, Beach Body, hjälp på resan? Oavsett så kan vi hjälpa dig.
Show more