HIIT Basecamp

Episkt 2020

HIIT Basecamp

PT Small group training

Du har troligtvis gått och tänkt på det, skjutit upp det och tänkt att du ska börja på måndag x-antal gånger förut. Nu börjar detta året gå mot sitt slut, och vi har ett nytt på ingång som kommer att vara här snabbare än vi kan ana.Först kommer det vara massa julmys och allt vad det innebär, och därför är det god tid redan nu att planera in en nystart, med nya rutiner både för kost och träning.

Starta det nya året tillsammans i en PT-small group, ledd av Sarah Celin. Vi gör det tillsammans, men allting är individanpassat - allt för att du ska starta det nya året med de bästa möjliga förutsättningarna! Är du redo att en gång för alla att investera i dig själv och ta dig till en nivå både kroppsligt och mentalt? Tveka inte, du kommer inte ångra dig - anmäl dig redan idag! Start den  13 januari! PT Small Group är den perfekta kombinationen av gruppträning, personlig träning och kostrådgivning.

Detta är perfekt för dig som vill ha ut lite mer av din träning. 

Detta ingår:

  • Kostplan som är helt baserat på ditt mål, ingen annans
  • Ett eget individuellt träningsprogram
  • 1 träningstillfälle i veckan tillsammans men hela gruppen
  • Rabatterade PT-timmar (40 % rabatt) under tiden PT small group pågår

Period: 8 veckor

Coach: Sarah Celin                         

  

Deltagare: 10 personer

Pris: 2595 kr/person (gäller både befintliga medlemmar och icke-medlemmar) Vi vet att många har en tom plånbok i januari därför skickar vi inte heller fakturan förrän i slutet på månaden, den 25/1

Önskar du som icke-medlem träna i studion under tiden som PT small group pågår så blir priset 3295 kr.