HIIT Basecamp

Löpband från Technogym

Vi köper in löpband från världsledande Technogym

 

En stor del av vår träning kommer att läggas på de fantastiska löpband som vi nu köpt in från Technogym, de är verkligen något utöver det vanliga och är det främsta på marknaden idag. Vi skulle kunna skriva spaltmeter om det här bandet men som med det mesta så bör det upplevas in real life. Klicka på bilden för mer information.

 

Så här skriver Qicraft, leverantör av Technogym i Sverige

Löpbandet SKILLRUN™ från Technogym krossar alla tidigare förväntningar på vad ett löpband kan vara. Det är det första löpbandet som är designat för att möta kraven hos atleter på elitnivå samt krävande träningsentusiaster.

High Intensity Interval Training (HIIT)

SKILLRUN lämpar sig väldigt bra i sammanhang där man vill kombinera styrke- och konditionsträning i samma upplägg.

Multifunktion

Tack vare sin unika MULTIDRIVE TECHNOLOGY™ kan SKILLRUN-användare kombinera konditions- och powerträning i en och samma lösning.

Snabbhet

Träna upp maxhastigheten med PARACHUTE TRAINING. Tillbehörskitet PARACHUTE TRAINING KIT efterliknar känslan av utomhuslöpning med fallskärm under optimala förhållanden

Power

I POWER-läget tränar användaren upp sin explosiva styrka genom att efterlikna att trycka en släde på gräs. Bandets motor kopplas ifrån och användaren driver själv fram bandet med sin egna kroppsstyrka. Motståndet regleras via magnetiskt motstånd.

Löpklasser

SKILLRUN är speciellt framtaget för att passa i klassmiljöer. Löparen kan till största delen fokusera på träningen istället för olika inställningar i och med att de kan följa ”banprofilen” på storbildsskärm.

Tränaren lägger upp passen på förhand i systemen och styr via systemet bland annat lutningen på löpbandet under klasserna.

 

Premiär PT Small group

HIIT Basecamp inleder Epic 2020 med en PT Small Group. 10 deltagare, 1 PT. Träning, kost och en massa resultat.
Show more