HIIT Basecamp Nyheter

Optimera din kost och dina resultat

Vårt mål är att göra träning till en upplevelse och inte ett måste samtidigt som vi hjälper er bli starkare och snabbare. En lika viktig del av träning är dock återhämtningen och kosten, oavsett om du vill tona din kropp, gå upp i vikt, ner i vikt eller få mer energi.

Det finns så många myter kring mat, så enormt många dieter och förbud att många till slut blir helt förvirrade kring vad som är bra och dålig mat, hur mycket och hur lite man ska äta. Ofta läggs fokus på kalorier snarare än näringsinnehåll vilket myntat begrepp så som "en kalori är en kalori". Njae riktigt så är det ju inte.

Vår kostrådgivning utgår från dig som individ, din livsstil, dina mål, specifika behov och med långsiktighet i fokus. Visst, det går att köpa färdiga kostplaner online men de är sällan baserade på dig utan är istället generella och ofta inte speciellt långsiktiga. Vi vill ge dig kunskap och information som hjälper på lång sikt. 

Vi kan nu erbjuda tre olika paket.

  1. Kostanalys
  2. Kostrådgivning bas
  3. Kostrådgivning plus

Vilket som passar er bäst beror helt på era mål så hör av dig till någon av oss så bokar vi en tid och tar ett samtal kring ditt utgångsläge och dina mål.

 

Premiär PT Small group

HIIT Basecamp inleder Epic 2020 med en PT Small Group. 10 deltagare, 1 PT. Träning, kost och en massa resultat.
Show more