HIIT Basecamp

Träningsprogram online

HIIT Basecamp presenterar HIIT Online - vår onlinetjänst som ger dig tillgång till våra fantastiska pass utan att du behöver vara på plats i någon studio. Våra program erbjuder ENKLA, EFFEKTIVA och RESULTATORIENTERADE (EER) pass som garanterat får din puls att stiga och din kondition att förbättras. Som ett extra bonus innehåller varje program man köper 2 st alternativ: ett pass som lämpar sig för träning med redskap och ett pass som fungerar över allt där din kropp är ditt främsta redskap.

 

Affärsresenären För den som reser mycket och värdesätter sin hälsa. Träning för hela kroppen och övningar som bekämpar stress.
Full Body Det här passet tar hela din kropp i anspråk och tar dig till helt nya höjder. Vilket mål du satt upp för dig själv så kommer du vara ett steg närmre att nå dem när passet är över. Du kommer inte ångra det!
Upper Body Dags att stärka och skulptera överkroppen när vi tar oss an rygg, bröst, axlar och din core. Varje pass kommer få dig att känna dig lite rakare i ryggen och mycket starkare i sinnet.
Lower Body Den här klassen fokuserar på ben, rumpa och core. Vi lovar att det kommer bränna rejält. Benböj, utfall, hopp i kombination med intervaller på löpbandet kommer höja din puls rejält och stärka dina muskler. Tufft men du kommer älska varje minut.
Sweat Express Hela kroppen på bara 30 minuter. Intensivt, effektivt och svettigt. Ta med en extra flaska vatten och alla dina frustrationer, du kommer göra av med båda. Perfekt på lunchen eller när du har ont om tid.
Booty Det perfekta passet för dig som vill forma dina ädla delar och trotsa tyngdlagen. Men även för löparen som vill stärka sätesmuskulaturen och bli starkare. Tuff och underbart!