HIIT Basecamp

Gruppträning i vår nattklubb

Unika är fel ord att beskriva våra gruppträningspass, de är snarare innovativa, nytänkande och utvecklande.

Våra pass är för dig som älskar energin du får från en nattklubb men inte de sena nätterna. Du har inte mycket tid men vill ändå träna på ett sätt som ger snabba resultat. För visst vill du bränna en massa kalorier och få ett hjärta som är starkt som en oxes? Du är en sådan som vill träna hårt, utmana dig själv och flytta gränser tillsammans med likasinnade och även om du inte vill det så kommer du inte att kunna låta bli att hänga på resten av gänget i Team Basecamp. Hos oss har du allt att vinna och inget att förlora!

HIIT Booty Det perfekta passet för dig som vill forma dina ädla delar och trotsa tyngdlagen. Men även för löparen som vill stärka sätesmuskulaturen och bli starkare. Tuff och underbart!
HIIT Butt n' Gutt En ny spännande kombination där vi fokuserar på de två viktigaste muskelgrupper: bål och säte. Fartfyllt och svettigt och stundtals plågsamt. Psst. du kommer behöva sitta mjukt dan efter.
HIIT Core Express Core express fokuserar enbart på dina core muskler för att öka stabilitet, styrka och uthållighet i kroppens center. Vi blandar in högintensiva intervaller som är vårt kännetecken.
HIIT Full body Det här passet tar hela din kropp i anspråk och tar dig till helt nya höjder. Vilket mål du satt upp för dig själv så kommer du vara ett steg närmre att nå dem när passet är över. Du kommer inte ångra det!
HIIT Lower body Den här klassen fokuserar på ben, rumpa och core. Vi lovar att det kommer bränna rejält. Benböj, utfall, hopp i kombination med intervaller på löpbandet kommer höja din puls rejält och stärka dina muskler. Tufft men du kommer älska varje minut.
HIIT Intense HIIT Intense är för dig som vill ta dig själv och allt annat till en ny nivå. Bör upplevas för allt annat är bra ord.
HIIT Sweat Express™ Hela kroppen på bara 30 minuter. Intensivt, effektivt och svettigt. Ta med en extra flaska vatten och alla dina frustrationer, du kommer göra av med båda. Perfekt på lunchen eller när du har ont om tid.
HIIT Upper body Dags att stärka och skulptera överkroppen när vi tar oss an rygg, bröst, axlar och din core. Varje pass kommer få dig att känna dig lite rakare i ryggen och mycket starkare i sinnet.
Indoor Running För dig som älskar löpning och vill bli bättre samt för dig som vill lära dig älska det. Våra Indoor runningpass kommer att utmana dig men framför allt kommer de att förbättra din teknik, din kondition och ta din löparglädje till nya höjder.